SHARE IT

10.2.12

Dom Omladine – “ Igorov magični šou“



Igora većina dece zna sa televizije  iz emisije „Igorova ulična magija“, kao simpatičnog madjioničara koji obožava trikove sa kartama. On je naš najistaknutiji madjioničar, dobitnik više nacionalnih i internacionalnih priznanja, a krajem 2011. godine osovjio je prvo mesto na takmičenju madjioničara u Sloveniji. Dakle, Igor je ozbiljan igrač, i ove zime ima svoj šou u Domu omladine.

Moram priznati da sam vrlo skeptična kada su madjioničari u pitanju. Nekako, imam utisak, da iluzionisti, osim što moraju biti dobri u svom poslu , ako ne izgledaju fenonemalno, džaba im sva magija ovog sveta. Igor je izgledao top, kao i cela produkcija ove više manje skromne predstave. Osim što je svih sat vremena, koliko traje šou, besprekorno uvežbano, vrlo jednostavna  a efektna scenografija izgleda super.

Sadržaj ove predstave je namenjen starijoj deci od 5 i više godina. Igor komunicira sa publikom i u pojedinim segmentima po koje dete završi i na sceni pomažući mu u nekom od trikova. Mi smo vodili dve trogodišnjakinje i njih Igor nije preterano fascinirao. One su odlepile na njegovog pomoćnika  – ogromnu, belu, pufnastu lutku zeca, tako da smo kada god bi zec nestao sa scene slušali „a kada će zec, mama kada će zec.“

Sve u svemu, „Igorov magični šou“  toplo preporučujemo kao zabavni dogadjaj za celu porodicu. Ulaznica je 500 dinara a sledeća predstava je 19. februara. Sve dodatne informacije možete pronaći na http://www.domomladine.org/pozoriste/igorov-magicni-sou-2551/, a evo i nekoliko fotografija koje smo napravili na brzinu.




No comments: