SHARE IT

2.11.11

Novembarski podsetnik

46. Zlatno pero Beograda / 11. Medjunarodni bijenale ilustracije 03-23.11.11.
http://www.ulupuds.org.rs/Aktuelnosti.htm


U okviru ove izložbe, u Paviljonu Cvijeta Zuzorić, predstaviće se 126 domaćih i 105 autora iz 26 zemalja sveta. Na jednom mestu naći će se sve vrste ilustracija, pa tako i one namenjene deci. Uz ovu značajnu manifestaciju ide i bogat prateći program, koji možete detaljnije pogledati na sajtu ULUPUDUS-a. 

Tetatar Čarapa – „Kako su drvo i cvet spasili svet“ 05.11.11.
http://www.pozoristecarapa.org/
http://www.kccukarica.rs/

Dečije pozorište Čarapa i Eko-art, će u subotu 5. novembra u 17h u Kulturnom centru "Čukarica" premijerno izvesti predstavu "Kako su drvo i cvet spasili svet". Interesantno je da je predstava deo projekta "I ja brinem o svojoj planeti - novinica ulaznica", a ulaznica za predstavu  su 7 primeraka starih novina. Prva repriza je 12. novembra.
Trkulja svira bebama 06.11.11.
http://www.skc.org.rs/


6. novembra u 17 h u dvorani SKC-a, Slobodan Trkulja će održati neobičan koncert namenjen bebama i deci predškolskog uzrasta. Sviraće na jermenskom duduku, klarinetu, tamburi, kavalu, fruli, klaviru, kao i na nekim dečijim igračkama. Posle koncerta, decu čekaju radionice u kojima će moći da sviraju zajedno sa Trkuljom, ili da prikažu svoj doživljaj koncerta kroz neki drugi vid umetnosti. Koncert je besplatan.


od 18. do 20. novembra u Beogradskoj areni, svi ljubitelji Diznija i klizanja na ledu, moći će da uživaju u predstavi "Princeze i Heroji". Predstava je sinhronizovana, a ulaznice se mogu naći po različitim cenama. Zvončica vodi publiku kroz maštovite priče o sedam Diznijevih princeza na putu do ostvarenja njihovih želja i snova.
Mačak u čizmama 27.11.11.
http://www.pussinbootsthemovie.com/

27. novembra u 18 h premijerno nam stiže animirano 3D ostvarenje Mačak u čizmama. Na bioskopskim repertoarima biće od 1. deembra. Film se može gledati sinhronizovan ili sa titlom. 

No comments: