SHARE IT

22.7.11

“Leto na Keju 2011“


Beogradske opštine su svesne koliko leto u gradu može biti pakleno i dosadno, pa se svake godine trude i utrkuju ko će organizovati zanimljiviju letnju manifestaciju za svoje sugradjane, a prvenstveno one  mladje. Svi oni koji ne mogu celo leto da provedu van grada, mogu da proberu nešto u gradu. Izbor je iz godine u godinu sve kvalitetniji i raznovrsniji.

Početkom jula na Zemunskom keju počela je manifestacija „Leto na Keju“, namenjena uglavnom deci i mladima. Manifestacija je neprofitna i obuhvata različite edukativne radionice, performanse, dečije predstave, filmove i književne susrete. Traje do kraja avgusta.

Na sceni muzičkog paviljona svakog četvrtka, petka i subote od 18 do 21 h održava se program „Muzička bajka“ koji će posetiocima predstaviti muziku Srbije i drugih zemalja. Osim ovog programa tu su i različite muzičke i kreativne radionice.


Turistički centar opštine Zemun je u okviru manifestacije "Leto na Lidu" pripremio niz sportsko-rekreativnih sadržaja. Jednom nedeljno organizovana je i besplatna škola salse i zumbe. Prelazak preko mosta je besplatan, a plaža na Lidu je opremljena suncobranima, tuševima, strujom, toaletima i pijaćom vodom.


Za dodatne informacije: http://www.zemun.rs/cms/




1 comment:

Baladas Mp3 said...


My sweet friend, very nice and interesting you site.
When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
From this Saturday August 27th I share female singers from Bulgaria and Serbia
I am a broadcaster of Argentina.
Best regards from Rosario-Argentina
Albert.